چای پرتقال:
امروزه، اسانس ها و طعم دهنده های خوراکی نقش مهمی در صنایع غذایی و آشامیدنی جهان پیدا کرده اند. اسانس ها به مشتریان این امکان را می دهند که طعم های مختلف و متنوعی را با هزینه مناسب و مقرون به صرفه تجربه کنند.علاوه بر این، پیشرفت و نوآوری های روز افزون در حوزه اسانس های خوراکی، تنوع و گستردگی این طعم ها را به شدت زیاد کرده است و هر روزه طعم های جدید و هیجان انگیزی وارد بازار مصرف می شوند. طعم هایی که ممکن است بسیاری از مردم، آشنایی چندانی با آنها نداشته باشند. - برخلاف تصورات عامیانه و فاقد مبنای علمی که اسانس های خوراکی را برای بدن مضر می پندارند، اسانس ها فواید قابل توجهی دارند: اسانس ها از طریق تحریک مخاط دهان باعث ایجاد گرما در دهان و همچنین افزایش ترشح بزاق می شوند. اسانس ها می توانند به عنوان ماده ضد نفخ پس از خوردن غذا استفاده شوند. آنها در برطرف کردن ناراحتی های معده و نفخ روده ای نقش مؤثری دارند. - دز و میزان اسانس افزوده به یک محصول نباید از حد استاندارد تجاوز کند. زیاده روی در استفاده از اسانس در تولید محصول به مانند افراط در مصرف هر نوع ماده خوراکی، می تواند برای بدن مضر باشد. بر همین اساس فرآوری اختلاط، نیازمند دانش و تحقیقات مؤثر و کارآمدی است که در کنار طعمی خوش و دلنشین، محصولی استاندارد و سالم ارائه دهد.