damnoosh e giahi

مشاوره رایگان و ارایه چای و دمنوش های گیاهی نیوشا

damnoosh e giahi

مشاوره رایگان و ارایه چای و دمنوش های گیاهی نیوشا

damnoosh e giahi
نویسندگان

           

نکاتی درباره آب میوه های صنعتی:

دوباره با نزدیکی تابستان، بازار فروش انواع آب میوه گرم می شود، به همین بهانه سری می زنیم به بازار آب میوه ها تا ببینیم بهترین گزینه کدام است و مهمترین معیار برای انتخاب یک پاکت آب میوه خوب چیست؟!

 

ـ آب میوه های بدون افزودنی در صدر هستند.

یکی دو سالی می شود که آب میوه هایی با درج عنوان "بدون افزودنی" روی بسته بندی آنها وارد بازار شده اند. بد نیست بدانید در حال حاضر یکی دو کارخانه بزرگ تولید انواع آب میوه های صنعتی در ایران وجود دارند که محصولات آنها از نظر کیفیت، عطر و طعم از سایر محصولات بهتر و مردم پسندتر است. معمولاً این کارخانه ها به آب میوه های خود افزودنی خاصی اضافه نمی کنند و اگر شما عبارت "بدون افزودنی" را روی پاکت آب میوه ها ببینید، باید به آن عبارت اعتماد کنید و مطمئن باشید که چنین ادعایی بدون نظارت سازمان های ذیربط بر محصول آنها درج نشده است. این کارخانه های بزرگ و معتبر، حجم بالایی از آب میوه های طبیعی، سالم و استاندارد را در طول سال تهیه می کنند و با بهترین عطر و طعم به دست مشتری می رسانند.

 

ـ برخی از آب میوه ها فقط رنگ، اسانس و شکر دارند.

به طورکلی، آب میوه هایی که با مارک های نامعتبر در بازار وجود دارند یا عبارت "طبیعی و بدون افزودنی روی آن درج نشده است"، فرموله هستند یعنی حجم بالایی از آنها را آب، شکر، اسیدسیتریک، ویتامین هایی مانند ویتامین، نگهدارنده و رنگ دهنده های مجاز تشکیل داده است. معمولاً خبر چندانی از آب طبیعی و کنسانتره میوه در این محصولات نیست. حتی برخی از این آب میوه ها از رنگ و اسانس در کنار آب و شکر تهیه شده اند و فایده ای که برای بدن ندارد هیچ، بلکه مصرف آنها در طولانی مدت برایمان مضر خواهد بود.

 

ـــ آب میوه های صنعتی سالم و استاندارد، حاوی نگهدارنده نیستند.

استرلیزه و پاستوریزه کردن آب میوه ها و قرار دادن آنها در پاکت های چند لایه مخصوص،"تتراپک" اجازه ورود یا رشد هیچ میکروارگانیسمی را درون آن نمی دهد. بنابراین نیازی به استفاده از نگهدارنده ها به هنگام تولید آب میوه های صنعتی هم به وجود نمی آید. البته امکان ورود و رشد میکروب ها درون پاکت های آب میوه ای که در آن ها باز شده است وجود دارد و به همین دلیل به تمام افراد توصیه می کنیم که آب میوه ها را در مدت کوتاهی پس از باز کردن بسته بندی شان حتماً مصرف کنند.

ضمن اینکه اگر در آب میوه را باز کردید، حتماً آن را تا پایان زمان مصرف، داخل یخچال نگهداری کنید. البته آب میوه هایی که درشان باز نشده است را می توان در محیطی خشک و خنک خارج از یخچال هم نگهداری کرد.

 

ـــ ویژگی های یک آب میوه صنعتی سالم و تازه را بشناسید.

یک پاکت آب میوه صنعتی سالم و تازه باید از غلظت کافی برخوردار باشد و وقتی که بسته بندی آن را باز می کنید، رنگ، عطر و طعمی شبیه به آب میوه های خانگی را حس کنید. غلظت آب میوه می تواند نشان دهنده سطح بالای کنسانتره میوه در آن باشد. این در حالی است که آب میوه های غیر استاندارد و نامناسب، بسیار رقیق هستند و اصلاً هم بوی میوه مورد نظر را نمی دهند. این آب میوه ها بیشتر شبیه به آب شکر رنگی هستند و به هیچ عنوان خواص یک آب میوه طبیعی را ندارند.

            

  • mohammad abdollahi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی