چای هل:
دانه هل تقویت کننده معده و ضد نفخ است و ترشی معده را هم تا حد زیادی برطرف می کند. مصرف دانه های هل ضمن آنکه به هضم و گوارش بهتر غذا در معده کمک می کند، موجب رفع بوی نامطبوع موادی مثل سیر و پیاز در دهان می شود. هل خواصی مانند داروی اکسپکتورانت دارد و بر همین اساس سینوس ها، برونش ها و بینی را از خلط و ترشحات اضافی پاک می کند. همچنین، خواص گرمابخش و انرژی زا دارد، از این رو علاوه بر کاهش اضطراب و بی قراری موجب تسریع بازیابی قوای جسمی بدن می گردد. در طب سنتی و همچنین گیاه درمانی از هل به عنوان دارویی برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می کنند. هل به علت ترکیبات آلکولوئیدی مثل وین کریستین در پیشگیری از انواع سرطان ها نیز موثر است. مخلوط چای سیاه و هل به واسطه خواص شگفت انگیز هل برای تسکین درد رماتیسم مفید است.