چای ترش:
بهترین تصورت از چای ترش
چیه ؟؟؟
نکته ی جالب اینکه هم گرم و
هم سرد میتونه مصرف بشه . معجزه واسه کاهش فشار خون
چای ترش را می توان به هر
دو صورت سرد و گرم به همراه مقداری قند، نبات یا حتی بدون آن به عنوان یک نوشیدنی
رژیمی مصرف کرد. - در عهد باستان از چای ترش یا سرخ به عنوان شاداب کننده و رفع
کننده عوارض بیماری های قلبی استفاده می کرده اند. - این چای یک خنک کننده قوی
برای بدن است، از این رو به عنوان یک نوشیدنی تابستانه گزینه بسیار مناسبی است.
این چای میزان تعرق را افزایش داده و دمای داخلی بدن را کاهش می دهد. - افرادی که
دارای قند، چربی و فشار خون بالا هستند، بهتر است یک تا دو نوبت از چای روزانه خود
را به چای ترش اختصاص دهند. این گیاه کاهش دهنده فشار خون، رقیق و تصفیه کننده
خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی است و برخلاف چای سیاه یکی
از منابع غنی آهن به شمار می آید. - یکی از مهم ترین خواص چای ترش شباهت ترکیبات
آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضددیابتی هم دارد. در هند و مشرق
زمین از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای رفع سستی، گیجی و درمان سوءهاضمه
استفاده می شود. - چای ترش به طور طبیعی، خاصیت ضدمیکروبی و ضد سرطانی دارد و
علاوه بر تقویت مکانیزم دفاعی، از بدن در برابر عفونت های باکتریایی نیز محافظت می
کند.